I-printin vaalikanava auttaa puolueita ja kuntavaaliehdokkaita hankkimaan vaalityössä tarvittavat painotuotteet muutamalla klikkauksella suoraan verkosta.

Materiaalit vaalikampanjointiin helposti ja nopeasti

I-Medioiden sisaryhtiö I-printin i247-brändinhallintatyökalusta on tehty kuntavaaleja varten puolueiden ja ehdokkaiden käyttöön oma versio: vaalikanava.

Vaalikanava-verkkopalvelusta on helppo tilata tarvittava määrä painotuotteita toivottuun osoitteeseen. Käyttö on yhtä helppoa kuin minkä tahansa verkkokaupan ja maksukin tulee hoidettua kätevästi verkossa. Vaalikanavassa on esimerkkejä seuraavista painotuotteista:

  • Käyntikortit
  • Esitteet
  • Käsidesipullot omalla etiketillä
  • Kortit
  • Julisteet
  • Pahvihahmot
  • Roll-upit
  • Tulitikkuaskit

tuotesivuVaalikanavasta löytyy esitteiden ym. materiaalien lisäksi myös tässä ajassa tutuksi tulleita vaihtoehtoja sekä tietenkin aina tyylikäs katseenvangitsija pahvihahmo!

Ehdokas voi materiaaleja tilatessaan pyytää materiaalipohjiin haluamansa muokkaukset ja personoinnit. Materiaalien ja mahdollisten lisäpalveluiden hinnat ovat selkeästi esillä eikä näin ollen kiireisen ehdokkaan tarvitse metsästää puhelimitse päivän hintaa. Valmis materiaali toimitetaan pyydettyyn osoitteeseen viimeistään 5 arkipäivän kuluessa.

Ehdokas: kysy tunnuksesi ja suuntaa vaalikanavaan

I-printissä on jo luotu osalle puolueista omat ilmaiset tunnukset vaalikanavaan, ja ehdokkaat voivat kysyä tunnuksia käyttöönsä puoluetoimistoltaan tai suoraan I-printistä.

Puoluetoimistot saavat halutessaan käyttöönsä tunnukset, joiden kautta on mahdollista ladata omalle vaalikanava-tilille erilaisia materiaaleja, joita yksittäiset ehdokkaat voivat tilata painettavaksi ja toimitettavaksi. Ehdokas voi myös ladata oman aineistonsa mukaan tilaukseen. Tällä tavoin kaikilta säästyy aikaa esim. tiedostojen kyselemisestä ja lähettelystä tuottavampaan tekemiseen. Samalla tavalla moni yritysasiakkaamme koordinoi pääkonttoriltaan brändimateriaaliensa käyttöä eri toimipisteissä.

kirjautuminen
Puoluetoimistot saavat I-printiltä tunnukset, joilla he ja yksittäiset ehdokkaat kirjautuvat vaalikanavaan.

Eikä palvelu rajoitu vain painotuotteisiin. Ehdokkaat ja puolueet voivat ladata vaalikanavasta haluamansa dokumentit myös sähköisenä versiona – missä ja milloin vain. Tämä on hyvä ominaisuus varsinkin silloin, kun puoluetoimistolta on ladattu vaalikanavaan materiaalipohjia (esim. kuvapohjia sosiaaliseen mediaan), joita yksittäiset ehdokkaat voivat ladata ja tarvittaessa personoida oman näköisekseen.

Lisätietoa

Puolueet: palvelun esittely ja tunnukset Merja Munkilta (merja.munkki [ät] iprint.fi, 050 3000 629)
Ehdokkaat: tunnukset omalta puoluetoimistolta tai I-printistä, kirjautuminen osoitteessa vaalikanava.fi