Uusi bisnestapahtuma Roihu sytyttää liike-elämän liekkeihin! Torstaina 17.2.2022 Seinäjoen OmaSp Stadionilla ja verkossa järjestettävän tapahtuman teemana on modernin johtajuuden matka. Paikalla puhumassa on mm. Diili-finalisti Petri Matero.

Huippupuhujat mukana hybriditapahtumassa

Roihu on kokonaan uusi kohtaamispaikka bisnesvaikuttajille, johtajille, yrittäjille sekä kaikille heille, jotka haluavat kehittyä menestyviksi johtajiksi. Roihu järjestetään torstaina 17.2. (huom. tapahtuma siirrettiin elokuulta helmikuulle koronapandemian vuoksi) hybriditapahtumana eli tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä Seinäjoen OmaSp Stadionilla tai etäyhteydellä verkossa.

Luvassa on asiantuntijoiden puheenvuoroja, verkostoitumista ja ensiluokkaisista puitteista nauttimista. Historian ensimmäiseen Roihuun on saatu varmistettua liekehtivä puhujakaarti avaamaan modernia johtajuutta.

Diili-ohjelmassa hurmannut ja Suomen reiluimmaksi markkinointimieheksi tituleerattu Petri Matero puhuu Myynnin RockstarastaTM eli siitä, miten moderni johtaja myy visionsa johdettavilleen. Muutosmuotoilun palveluja tarjoavan Sitomo Oy:n toimitusjohtaja Nina Rinne lähestyy puheenvuorossaan johtajuutta joustavuuden, muutoksen ja rohkeuden kautta. Lakipalveluja tarjoavan Lecklé Oy:n lakimies ja yrittäjä Juho Wallenberg puolestaan kertoo, miten juridiikan sekä verotuksen näkökulmasta organisaatioiden kantokyky varmistetaan niin kasvun kuin kriisinkin aikana.

Tilaisuuden juontaa Avot design Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä sekä Pöyrööt-sarjakuvan piirtäjä Liisa Seppälä.

Kipinästä roihuksi – tarjolla puitteet kehittymiselle ja menestymiselle

Roihu on I-Medioiden ja Seinäjoen Jalkapallokerhon yhteistuotantoa. Kummallakin toimijalla on yhtenevä käsitys siitä, mitä Roihu tarjoaa ja miksi sille on juuri nyt tarvetta.

”Idea Roihun järjestämisestä lähti I-Medioiden ja SJK:n yhteisestä halusta rakentaa ympärivuotinen kohtaamispaikka ihmisille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi johtajiksi ja lunastaa oman potentiaalinsa. Eli niille, jotka haluavat saada sisällään kytevän kipinän roihahtamaan”, avaa I-Medioiden markkinointipäällikkö Henna Kiikka.

”Ajatuksena on tarjota paremmiksi johtajiksi pyrkiville laadukkaat puitteet oppia uutta, kehittyä johtajina ja verkostoitua muiden yritysten edustajien kanssa”, komppaa SJK:n talousjohtaja Heikki Leppänen.

Torstaina 17.2.2022 järjestettävän tapahtuman liput ovat myynnissä nyt, tervetuloa mukaan! Tapahtuma alkaa lounaalla klo 11.00 ja jatkuu aina 16.30 saakka.

Lue lisää ja varaa paikkasi vuoden kuumimmasta bisnestapahtumasta: Roihuksi.fi

Roihu – uusi bisnestapahtuma | perjantaina 17.2.2022 | OmaSp Stadion, Seinäjoki / Roihu Online| roihuksi.fi | liput alkaen 79 € | #roihuksi