Tarjouskampanjat ovat päättyneet.

Tarjoukset olivat voimassa 31.5.2020 ja viimeiset Tue paikallista -sivut julkaistiin Ilkka-Pohjalaisessa 28.5.2020. Kiitos kaikille kevään aikana tukituotteitamme hyödyntäneille. Jatketaan yhteistä tarinaa!

Löydät jatkossakin kattavat mainonnan ja markkinoinnin palvelut I-Medioilta – tutustu palveluvalikoimaamme täällä.

Tukea mainontaan ja markkinointiin

Haluamme auttaa pohjalaisyrityksiä selviämään vallitsevasta tilanteesta ja tarjota apuamme mainontaan ja markkinointiin liittyen. Rakensimme seuraavat kolme erilaista mainonnan ja markkinoinnin tuotepakettia, joista uskomme olevan apua näinä poikkeuksellisina aikoina. Tuotepaketit ja tarjoukset ovat voimassa 31.5.2020 saakka.

Kirjoitimme myös nykyhetkeen sopivan 6 kohdan muistilistan asiakasviestinnän tueksi, voit lukea tekstin täältä.

Tue paikallista – edullista ja tavoittavaa mainostamista

Tue paikallista

Tavoita pohjalaiset pikkurahalla!

Ihmiset tarvitsevat edelleen palveluita ja tuotteita. Vallitsevia oloja varten luomamme Tue paikallista -mainoskokooma tarjoaa alueemme yrityksille matalan kynnyksen mainoskanavan, jossa kertoa palveluistaan. Tue paikallista koostuu alueemme yritysten ilmoituksista ja se julkaistaan Ilkka-Pohjalaisessa kahdesti viikossa sekä kaupunkilehdissämme Eparissa ja Ikkunassa viikoittain. Sopii hyvin pienyrittäjille!

Lue lisää ja ota yhteyttä

Diginäkyvyyttä kaupan päälle printtimainoksen ostajalle

Käännä kasvavat lukijamäärät asiakasvirraksi!

Tarjoamme Ilkka-Pohjalaisen painetussa sanomalehdessä mainostaville nyt verkkonäkyvyyttä kaupan päälle. Tällä hetkellä Ilkka-Pohjalaisen sisältöjä kulutetaan erityisen paljon, joten tarjolla on poikkeuksellisen laajaa ja tavoittavaa näkyvyyttä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Viestinnän tehopaketit

Viesti tehokkaasti poikkeuksellisinakin aikoina!

Olemme luoneet vallitsevia oloja varten kaksi viestinnän valmispakettia, joiden avulla yrityksesi tiedottaa ja viestii asiakkailleen tehokkaasti. Älä jätä asiakkaitasi yksin, vaan ole aktiivinen ja kerro omasta tilanteestasi!

Lue lisää ja ota yhteyttä

Ota yhteyttä

I-Mediat yritysmyynti
puh. 06 2477 205
myynti@i-mediat.fi

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme