Project Description

Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla. Videota lähdettiin suunnittelemaan alkuvuodesta ja käsikirjoitus oli valmiina helmikuussa.

”Kun videota oli tarkoitus aloittaa kuvaamaan, iski koronapandemia päälle ja Suomi asetettiin poikkeustilaan. Käsikirjoitus meni uusiksi, ja tässä tilanteessa joustoa sekä uusia ideoita kaivattiin niin tilaajalta (Prima Power) kuin videon tuottajalta (I-Mediat). Hyvään lopputulokseen päästiin loistavalla yhteistyöllä”, sanoo I-Medioiden tuottaja-projektipäällikkö Jaakko Jokela.

Videolla nousevat esiin yrityksen pitkä kokemus joustavien valmistusjärjestelmien valmistajana sekä yrityksen vahva asema kansainvälisillä markkinoilla ja eri teollisuudenaloilla.

”Haastavasta tilanteesta huolimatta projekti eteni ja videosta tuli juuri sellainen kuin toivottiin, jollei parempikin! I-Medioiden kanssa yhteistyö pelasi hyvin ja tekeminen on laadukasta ja ammattimaista, mikä näkyy hyvin lopputuloksessa”, toteaa Prima Powerin markkinointipäällikkö Piia Pajuvirta.

Mainosvideon videokuvaukset Prima Powerin Seinäjoen tehtaalla toteutti Wave Productionsin Timo Aalto I-Mediat Oy:n käsikirjoituksen ja ohjeistuksen mukaisesti.

Katso yhteistyössä syntynyt video:

Tuottaja: Jaakko Jokela (I-Mediat Oy)
Käsikirjoitus: Jenna Koivisto, Matti Hautalahti, Jaakko Jokela (I-Mediat Oy)
Videokuvaus tehtaalla: Timo Aalto (Wave Productions)
Editointi ja grafiikat: Matti Hautalahti ja Jenna Koivisto (I-Mediat Oy)

 

 

Onko yrityksesi vaikuttavaa mainosvideota vailla? Tutustu visuaalisen suunnittelun palveluihimme.