Project Description

Seinäjoen Energia Oy on näkyvä toimija Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen kaupungin omistama yhtiö toimittaa alueen asukkaille hyvinvoinnin avaimet: sähkön, lämmön ja veden. Paikallisuus on monella tapaa yhtiölle tärkeä arvo.

Ei siis ihme, että Seinäjoen Energialla ja pohjalaisella I-Mediat Oy:llä on takanaan jo pitkä yhteistyö. Vaakakupissa on painanut myös I-Medioiden monipuolinen palveluvalikoima.

”I-Medioilla on hyvin laaja-alaista osaamista ja kaikki tarvitsemamme palvelut löytyvät samasta talosta”, kertoo Seinäjoen Energian viestintäpäällikkö Teija Ahtiainen.

Yhteistyötä on tehty niin mainonnan kuin markkinoinnin saralla. Viimeisin suurempi yhteinen projekti sai kimmokkeen Seinäjoen Energian verkkosivujen uudistuksesta. Sivuille kaivattiin uutta kuvamateriaalia, joka jo itsessään kertoisi yrityksen tarinaa.

Kuvilla kerrotaan yrityksestä ja sen arvoista

Seinäjoen Energialle toteutettiin oma, juuri heille räätälöity kuvapankki. Projektissa lähdettiin liikkeelle tarpeista ja toiveista kuvien suhteen. Kuvapankista haluttiin tehdä mahdollisimman monikäyttöinen. Kuvauksia järjestettiinkin eri vuodenaikoina eri toimipisteillä ja työmailla. I-Mediat oli vahvasti mukana organisoimassa kuvauksia aina kuvattavien hankkimisesta ja kuvauspaikkojen sopimisestä lähtien.

Uusilla kuvilla haluttiin tuoda esiin työ, jota tehdään sekä nostaa esiin ihmiset töiden takaa. Kaikissa kuvissa ovat myös voimakkaasti läsnä Seinäjoen Energialle tärkeät arvot.

seinäjoen-energia_101_(c)_matti-hautalahtiKuvapankkikuvissa on nostettu esille ihmiset ja työ, jota Seinäjoen Energialla tehdään.

”Meille on tärkeää, että käyttämissämme kuvissa näkyvät omat ihmisemme ja oma tekemisemme. I-Medioiden kuvaaja on hienosti taltioinut kuviin juuri oikeat asiat”, kertoo Ahtiainen.

”Otimme myös yleiskuvia Etelä-Pohjanmaalla. Kuvat kertovat pohjalaisuudesta ja paikallisuudesta. Niillä viestitään meille tärkeistä asioista, kuten ympäristöstä, yhdessä menestymisestä ja välittämisestä. Ne kuvastavat hyvin Seinäjoen Energiaa.”

Räätälöidystä kuvapankista löytyy nopeasti sopiva kuva

Kyseessä oli laajamittainen kuvausprojekti, jonka myötä Seinäjoen Energia sai käyttöönsä useita satoja kuvia. Kuvapankista löytyy nyt laadukasta materiaalia kotisivujen lisäksi muun muassa sosiaalisen median julkaisuihin, mainoksiin ja vuosikertomuksiin. Räätälöity kuvapankki helpottaa sopivan kuvan löytämistä mihin tahansa julkaisuun. Valinnanvaraa lisää se, että kuvia on otettu eri vuodenaikoina.

”Kuvapankkimme kuvat ovat toteutettu teemoittain, joten niistä löytyy aiheeseen kuin aiheeseen sopiva kuva. Omasta kuvapankista on meille hyötyä myös siinä, että nyt meidän ei enää tarvitse kuvien kohdalla miettiä, miten hyvin ne istuvat meidän organisaatioomme”, sanoo Ahtiainen.

ref_sjoenenerg_kollaasi_CKuvapankista löytyy monenlaisia kuvia esimerkiksi sosiaalisen median julkaisuja varten.

Pitkän kumppanuuden pohjana on hyvä ja laadukas yhteistyö

I-Mediat saa kiitosta hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja laadukkaista, visuaalisesti näyttävistä kuvista. Toteutetuista kuvauksista riittää materiaalia pitkäksi aikaa, mutta Seinäjoen Energialla on katse myös tulevassa.

”Kuvapankkimme on tällä hetkellä ajan tasalla. Uusia projekteja kuitenkin aina tulee ja niiden myötä syntyy tarve uusille kuville. I-Mediat on meillä ehdottomasti ensimmäisenä mielessä, kun haluamme järjestää uudet kuvaukset”, sanoo Ahtiainen.

Haluatko tietää, millaisen räätälöidyn kuvapankin tekisimme sinun yrityksellesi? Kysy ja me kerromme.