I-Mediat on saanut olla vuonna 2020 mukana kertomassa Kauhavan kaupungin parhaista puolista osana Paras paikka -kampanjaa.

Yksi tiiviin yhteistyön tuloksista on oheinen Nelosella pyörinyt televisiomainos, jonka tavoitteena on kaikessa yksinkertaisuudessaan kertoa, että Kauhava on paras paikka asua ja elää. Mainos on kuvaajiemme Matti Hautalahden ja Jenna Koiviston käsialaa*. Tässä vielä ansaittu uusintanäytös!

*Videolla on käytetty lisäksi pätkiä Pohjanmaa-elokuvasta ja PowerParkin videomateriaaleista sekä Tuukka Kivirannan kuvaamaa materiaalia Skaalalta.

”Olemme olleet tyytyväisiä videoon, siitä tuli juuri sellainen kuin tilasimmekin. Iloinen yllätys oli se, että vaikka kuvausolosuhteet olivat syksyisen harmaat, niin saatiin silti tosi raikas ja kesäinen tunnelma videoon”, Kauhavan kaupungin viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula kertoo.

I-Mediat on osallistunut Kauhavan kaupungin asumisen kampanjan toteutuksiin laajemminkin ja työ jatkuu myös vuoden 2021 puolella. Kauhavalle on esimerkiksi tehty Pointissa ja kaupallisissa teemaliitteissä julkaistuja sponsoroituja juttuja sekä haastatteluvideoita. Alkuvuodesta lähtevät matkaan I-printin toteuttamat parkkikiekot suorapostituksena valitulle kohderyhmälle. Kampanjan tarkoituksena on tervehtiä Kauhavalta pois muuttaneita ja tuoda mukava tervehdys kotipitäjästä – ehkäpä herätellä myös paluumuuttoajatuksia…

Lisäksi Kauhavan kaupunki on hyödyntänyt I-Medioiden monipuolista mediatilatarjontaa. Kampanjaan on voinut törmätä muun muassa alueemme lehtiä lukiessa tai Ideapark Seinäjoen digitaalisilla näytöillä eli screeneillä.