Digilehtimainonta

Painettujen lehtiemme digitaalisia näköislehtiä kutsutaan digilehdiksi. Digilehtimainonta on siis näköislehden yhteydessä toteutettavaa mainontaa. Digilehtimainonnan avulla yrityksesi viesti tavoittaa lehtensä digimuodossa lukevat ihmiset ja se sopii erinomaisesti tukemaan painetussa lehdessä toteutettavaa mainontaa.

Digilehtiemme potentiaalinen lukijakunta on hyvin laaja: digilehtien lukuoikeus sisältyy kaikkien tilattavien lehtiemme yhdistelmätilauksiin (printti+digi) sekä digitilauksiin. Digilehtimainontaan liittyy erityisesti Ilkka-Pohjalaisen osalta vahvasti myös mobiilisovellusmainonta.

Digilehtimainonnan toteuttaminen

Digilehtimainonta käsittää muutamia erilaisia mainosmuotoja. Kokonaisen sivun kokoisilla välisivumainoksilla saat huomiota koko sivun laajuudelta, kun taas Klikki-mainoksen avulla voit tehdä lehdessä julkaistusta mainoksestasi digilehdessä interaktiivisen. Kokonaisuuden täydentävät artikkelimainokset, jotka näkyvät digilehden kautta lukutilaan avattujen artikkelien yhteydessä sekä mobiilisovelluksessa näytettävät etusivumainokset.

Välisivumainos on koko sivun kokoinen mainos, joka näkyy digilehden mobiilisovelluksessa ja työpöytäversiossa. Käyttäjä saapuu mainokseen ja poistuu mainoksesta samaan tapaan pyyhkäisemällä kuin hän vaihtaisi digilehdessä sivua. Mainos voi sisältää myös rich media -muotoja, kuten kuvakaruselleja, 3D-kuutioita (kuvasarja, jossa jokaisella kuvalla on oma osoitteensa) tai videomainontaa.

Välisivumainos on näppärä, huomiota herättävä ja edullinen tapa tavoittaa digilehtien lukijat.

> Lue artikkelimme, jossa kerromme miksi välisivumainos on digilehtimainonnan kuningas

Siinä missä välisivumainos sopii sellaisillekin mainostajille, jotka eivät mainosta painetussa sanomalehdessä, on Klikki-mainonta täysin printtimainontaa tukeva digilehtimainonnan muoto. Printtilehdessä julkaistuun mainokseesi on mahdollista liittää digilehdessä ns. Klikki, jolloin mainosta klikkaamalla lukija siirtyy suoraan yrityksesi kotisivuille, kampanja- tai tarjoussivulle.

Klikin avulla mainoksesi saa enemmän tehoa, sillä klikattavan mainoksen CTR (Click Through Rate) eli klikkausprosentti on jopa 5 kertaa isompi kuin normaalin bannerin. Klikki-mainonnan avulla voit ohjata asiakkaasi ennakkoon määrittelemällesi sivulle, jossa voit tarjota lisätietoa tai vaikka erikoistarjouksia. Klikillä saat asiakkaasi helposti askeleen lähemmäs ostopäätöstä.

Artikkelimainos näkyy digilehdessä avatun artikkelin ala-osassa. Käytännössä digilehteä lukeva henkilö on tässä tapauksessa klikannut jonkin lehden artikkeleista auki omaan artikkelinäkymään ja tässä näkymässä lehtijutun jälkeen on paikka artikkelimainokselle. Artikkelimainos näkyy digilehden mobiilisovelluksessa. Artikkelimainoksien näkyvyys myydään kerralla koko viikoksi.

Etusivumainos on Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksen käyttäjät tavoittava mainospaikka. Etusivumainos näkyy sovelluksen aloitussivulla eli etusivulla. Toisin sanoen, kun käyttäjä avaa sovelluksen, näkee hän ensimmäiseksi etusivumainoksen. Huom. iPhonea käytettäessä etusivumainos näkyy sovelluksen toisella välilehdellä.

Etusivumainoksella varmistat, että yrityksesi viesti tavoittaa kaikki sovelluksen käyttäjät.

Tutustu myös muihin verkkomainonnan muotoihin

Ota yhteyttä

I-Mediat myynti

puh. 06 2477 205
myynti@i-mediat.fi

Kevään kuntavaalit lähestyvät ja se näkyy myös meillä mediamyynnissä. Juuri nyt puolueita ja ehdokkaita kiinnostaa kuulla, mitkä ovat tämän kevään parhaat keinot tavoittaa äänestäjät.... Lue lisää
I-Mediat
I-Mediat on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla tukemassa alueemme kasvuyrityksiä. Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen.... Lue lisää
I-Mediat
Vamia on vaasalainen monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain noin 5 000 opiskelijaa. Vamian koulutustarjontaan sisältyy yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa.... Lue lisää
I-Mediat

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi markkinoinnin uusimmat kuulumiset ja tiedon mainostusmahdollisuuksista.

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme