Ilkassa panostetaan nyt tapahtumatuotantoon. Ilkan uutena tapahtumatuottajana aloittanut Henni Välimaa lupaa jo tälle vuodelle monenlaisia yritystapahtumia.

”Tulossa on ainakin asiantuntijawebinaareja markkinoinnin eri aiheista, rentoja aamupaloja ja after workeja sekä yhteisöllisiä ja virkistäviä reissuja! Ilkan tapahtumissa pääset oppimaan uutta, viettämään aikaa osaavassa seurassa ja kokemaan yhteisiä elämyksiä”, Välimaa hehkuttaa.

Tapahtumissa tarjoamme yrityksille ja organisaatioille työkaluja menestykseen mm. jakamalla markkinoinnin asiantuntijoiden viimeisimpiä vinkkejä ja tarjoamalla hedelmällisiä paikkoja verkostoitumiselle.

Ilkan tapahtumissa pääset oppimaan uutta, viettämään aikaa osaavassa seurassa ja kokemaan yhteisiä elämyksiä.

”Tällä hetkellä suunnittelemme tapahtumien aiheita ja rakennamme tapahtumakalenteria julkaisukuntoon. Otamme suunnittelussa huomioon asiakkailtamme kerättyjä saatuja toiveita. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja sidosryhmillemme aidosti kiinnostavia, hyödyllisiä ja viihdyttäviä tapahtumia”, Välimaa sanoo.

Millaisiin webinaareihin ja tapahtumiin sinä haluaisit osallistua? Mistä markkinoinnin aiheista haluaisit kuulla lisää esim. webinaarissa? Millaiset tapahtumat auttaisivat sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi?

Vinkkaa mielenkiintoisia aiheita tai puhujia alla olevalla lomakkeella. Nähdään Ilkan tapahtumissa!

P.S. Haluatko saada ensimmäisten joukossa tiedon tulevista tapahtumistamme? Liity uutiskirjelistallemme ja saat kutsuja tuleviin tapahtumiimme sekä ajankohtaista tietoa markkinoinnista sekä tarjouksistamme.