fbpx
Loading...

Vaasa on vaasalaisiin ja Vaasan lähiseudun kotitalouksiin jaettava kaupunkilehti, jossa pureudutaan vaasalaisia koskeviin asioihin kiinnostavalla ja ihmisläheisellä otteella. Vaasan ilmestymispäivä on keskiviikko ja jakelumäärä on 57 000 kappaletta. Vaasassa mainostamalla tavoitat yhdellä kertaa Vaasan alueen suomen- ja ruotsinkieliset kuluttajat.

Jo vuodesta 1983 ilmestynyt kaupunkimediamme uudistuu 1.9.2021 ja samalla nimi vaihtuu Ikkunasta Vaasaksi, mutta tavoite pysyy samana: vaalia vaasalaisuutta omalla kaupunkilaisella tyylillä. Uudistuksen myötä ilmoituksille on entistä paremmat ja selkeämmät tilat, niin isoille kuin pienillekin ilmoittajille.

Näin lehtiuudistus näkyy Vaasassa mainostaville yrityksille ja organisaatioille:

  • Lehden rakenne ja ulkoasu muuttuvat raikkaammaksi.
  • Rakennetta suunniteltaessa on otettu huomioon pienet sekä isot mainostajat ja mainospaikkoja löytyy tasaisesti joka puolelta lehteä.
  • Selkeät sivurakenteet luovat tasapainoisemman kokonaisuuden ja mainospaikat sekä jutut erottuvat paremmin omina kokonaisuuksina.
  • Etusivulle myydään jatkossa muitakin mainoskokoja kuin kokosivuja.
  • Kaupunkilehti Vaasasta sekä Seinäjoen seudulla ilmestyvästä Eparista löytyy jatkossa samoja mainospaikkoja, mm. 2. sivun 90 mm korkeat moduulit tai menot- sekä ruusut ja risut -sivujen yläosan moduulit.
  • Sivujen 4-5 aukeama on toimituksellinen eli sinne ei sijoitella mainoksia. Tällä aukeamalla on lehden pääjuttu.
  • Ikkunan violetti väri vaihtuu Vaasassa oranssiksi ja siniseksi, mutta Vaasa-logo on musta.
  • Lehden sisältö painottuu pääosin Vaasaan, mutta juttuja tehdään myös lähikunnista.
  • Vaasa tavoittaa hyvin tasaisesti kaikki kohderyhmät sekä myös ruotsinkieliset lukijat.
  • Vaasa näkyy jatkossa myös somekanavissa entistä vahvemmin.

Tutustu Vaasan mainospaikkoihin tarkemmin mediakortista.

Uudistuksen kunniaksi tarjoamme sinulle nyt vaasalaiset tavoittavaa näkyvyyttä tarjoushintaan. Katso kaikki tarjoukset osoitteessa i-mediat.fi/vaasa.

Lataa mediakortti
Kysy tarjous

Vaasan jakelualue

Vaasa-lehdessä viestisi tavoittaa Vaasan alueen kuluttajat.

0
Vaasa tavoittaa viikoittain kaikissa kanavissa 53 000 kontaktia. (KMT 2020, Ikkunan luvut)
0 %
92 % Vaasan lukijoista on päivittäisostopäättäjiä. (KMT 2020, Ikkunan luvut)
0 %
97 % Vaasan lukijoista kertoo saavansa sanomalehdistä tietoa paikallisista asioista ja tapahtumista. (KMT 2020, Ikkunan luvut)
0 %
63 % Vaasan lukijoista suhtautuu myönteisesti kaupunki- ja ilmaisjakelulehtimainontaan. (KMT 2020, Ikkunan luvut)
Kotimaisen pikaruokaketju Rollsin perustaja ja ketjujohtaja Jouko Huumo tietää, miten tapahtumia, tempauksia ja tarjouskampanjoita järjestetään – ja miten niitä markkinoidaan.... Lue lisää
I-Mediat
Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on hankkinut 25. elokuuta 2021 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden sosiaalisen median markkinointipalveluihin keskittyvästä MySome Oy:stä. Yrityskauppa toteuttaa Ilkka-Yhtymä-konsernin strategiaa ja laajentaa I-Mediat Oy:n yritysasiakkaille tarjottavien markkinointipalvelujen valikoimaa.... Lue lisää
I-Mediat
”Alavuden kaupunki ja Töysän kunta liittyivät toisiinsa vuonna 2013 muodostaen uuden Alavuden kaupungin. Silloin aloimme miettiä, mikä olisi hyvä tapa viestiä alueen asioista ja mitä kanavia siihen tarvitaan. Yhdeksi viestintäkanavaksi valitsimme lehden,” kertoo Alavuden kaupungin elinvoimajohtaja Ulla Koivisto.... Lue lisää
I-Mediat

Mainonnan ratkaisut

Harvalla yrityksellä on nykypäivänä riittävästi aikaa tai osaamista hyödyntää tehokkaasti kaikkia tarjolla olevia mainoskanavia. Meiltä löytyy tähän haasteeseen vastaus – saat yhdeltä luukulta lähes kaikki mainonnan ratkaisut.

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

I-Mediat myynti

puh. 06 2477 205
myynti@i-mediat.fi

Go to Top