Pohjanmaan palvelut on erityisesti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan yrityksille räätälöity tuote, jonka tarkoituksena on helpottaa sähköistä markkinointia ja vauhdittaa verkkomyyntiä. Pohjanmaan palveluissa voit itse ylläpitää omilla tunnuksillasi mainossivuja ja kirjoittaa viestejä, joiden otsikot nostetaan myös Ilkka-Pohjalaisen verkkopalveluiden etusivuille. Paikallinen palvelu takaa luotettavuuden ja tavoitat oman maakuntasi ostajat tehokkaasti alueen parhaissa välineissä.

Tutustu palveluun osoitteessa pohjanmaanpalvelut.fi.

Liittyessäsi palveluun yrityksesi saa oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla hallitset omaa pienimuotoista sivustoasi. Periaate on yksinkertainen: oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla päivität ajankohtaista asiaa sivustollesi. Artikkelien ajastaminen mahdollistaa markkinointiviestin kirjoittamisen valmiiksi sesonkiaikoja varten, joten kiireisinä aikoina voit keskittyä palvelemaan asiakkaita ja sivustosi tekee työtään taustalla. Mitä aktiivisempi kirjoittaja olet, sitä parempia tuloksia saat.

Kun kirjoitat ja julkaiset artikkelin, se tulee välittömästi näkyviin omalla sivustollasi. Pienellä viiveellä artikkeli nousee Pohjanmaan palveluiden etusivulle ja edelleen Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen etusivulle. Sivuston päivitys on vaivatonta ja voit jakaa artikkelin samalla myös sosiaalisessa mediassa.

Palvelulla on hyvä näkyvyys hakukoneissa. Jopa 70 % kävijöistä tulee palveluun Googlen johdattelemina todellisen tarpeen perässä. Näin ollen tavoitat ne verkon asiakkaat, jotka etsivät juuri sinun yrityksesi tarjoamia palveluita ja tuotteita. Pohjanmaan palveluiden avulla yrityksesi pääsee pienellä vaivalla ja rahalla mukaan digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

”Meillä on kauppa selvästi lisääntynyt palvelun avulla. Hakukonenäkyvyyttä tulee mahdottomasti lisää ja se näkyy siinä, että tarjouspyyntöjä tulee kommenteissa, sähköpostilla ja puhelimessa myös ympäri Suomea.”

– Timo Metsälä, Sammutinhuolto Eurofire ja Hauboksi-koirahäkit

Hyviä uutisia sanomalehtimainostajille! Sanomalehti on vahvistanut ykkösasemaansa suomalaisten luotettavimpana mediana.... Lue lisää
I-Mediat
Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla. Videota lähdettiin suunnittelemaan alkuvuodesta ja käsikirjoitus oli valmiina helmikuussa.... Lue lisää
I-Mediat
Mainonnan mittaamiseen ja optimointiin liittyvä keskustelu on kerännyt digitalisoitumisen myötä yhä kovempia kierroksia. Mitattavuuden merkityksen korostuessa moni markkinoija ja mainostaja on alkanut vaatia vastaavaa mitattavuutta myös lehtimainonnalta.... Lue lisää
I-Mediat

Mainonnan ratkaisut

Harvalla yrityksellä on nykypäivänä riittävästi aikaa tai osaamista hyödyntää tehokkaasti kaikkia tarjolla olevia mainoskanavia. Meiltä löytyy tähän haasteeseen vastaus – saat yhdeltä luukulta lähes kaikki mainonnan ratkaisut.

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

I-Mediat yritysmyynti puh. 06 2477 205 myynti@i-mediat.fi