Pohjanmaan palvelut on erityisesti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan yrityksille räätälöity tuote, jonka tarkoituksena on helpottaa sähköistä markkinointia ja vauhdittaa verkkomyyntiä. Pohjanmaan palveluissa voit itse ylläpitää omilla tunnuksillasi mainossivuja ja kirjoittaa viestejä, joiden otsikot nostetaan myös Ilkka-Pohjalaisen verkkopalveluiden etusivuille. Paikallinen palvelu takaa luotettavuuden ja tavoitat oman maakuntasi ostajat tehokkaasti alueen parhaissa välineissä.

Tutustu palveluun osoitteessa pohjanmaanpalvelut.fi.

Liittyessäsi palveluun yrityksesi saa oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla hallitset omaa pienimuotoista sivustoasi. Periaate on yksinkertainen: oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla päivität ajankohtaista asiaa sivustollesi. Artikkelien ajastaminen mahdollistaa markkinointiviestin kirjoittamisen valmiiksi sesonkiaikoja varten, joten kiireisinä aikoina voit keskittyä palvelemaan asiakkaita ja sivustosi tekee työtään taustalla. Mitä aktiivisempi kirjoittaja olet, sitä parempia tuloksia saat.

Kun kirjoitat ja julkaiset artikkelin, se tulee välittömästi näkyviin omalla sivustollasi. Pienellä viiveellä artikkeli nousee Pohjanmaan palveluiden etusivulle ja edelleen Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen etusivulle. Sivuston päivitys on vaivatonta ja voit jakaa artikkelin samalla myös sosiaalisessa mediassa.

Palvelulla on hyvä näkyvyys hakukoneissa. Jopa 70 % kävijöistä tulee palveluun Googlen johdattelemina todellisen tarpeen perässä. Näin ollen tavoitat ne verkon asiakkaat, jotka etsivät juuri sinun yrityksesi tarjoamia palveluita ja tuotteita. Pohjanmaan palveluiden avulla yrityksesi pääsee pienellä vaivalla ja rahalla mukaan digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

”Meillä on kauppa selvästi lisääntynyt palvelun avulla. Hakukonenäkyvyyttä tulee mahdottomasti lisää ja se näkyy siinä, että tarjouspyyntöjä tulee kommenteissa, sähköpostilla ja puhelimessa myös ympäri Suomea.”

– Timo Metsälä, Sammutinhuolto Eurofire ja Hauboksi-koirahäkit

I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.... Lue lisää
I-Mediat
Valitse fiksusti -sivuilla pohjalaisyritykset tavoittavat asiakkaansa kesälläkin.... Lue lisää
I-Mediat
Eparin mainostajille on nyt heinäkuun loppuun saakka tarjolla helppohoitoinen ratkaisu tehokkaaseen ja suunnitelmalliseen lehtimainontaan.... Lue lisää
I-Mediat

Mainonnan ratkaisut

Harvalla yrityksellä on nykypäivänä riittävästi aikaa tai osaamista hyödyntää tehokkaasti kaikkia tarjolla olevia mainoskanavia. Meiltä löytyy tähän haasteeseen vastaus – saat yhdeltä luukulta lähes kaikki mainonnan ratkaisut.

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

I-Mediat yritysmyynti
puh. 06 2477 205
myynti@i-mediat.fi