Digitaaliset ulkonäytöt ja infotaulut

Hyödynnä syksyn näyttävin tarjous: Screeneillä mainostaville nyt rajoitetun ajan kahden viikon näkyvyys vain yhden viikon hinnalla!

> Varaa edullista näkyvyyttä yrityksellesi

Tarjous on voimassa 31.10.2020 saakka. Tarjous koskee ulkonäyttömainontaa liikenneväylillä, infotaulumainontaa busseissa sekä infotaulumainontaa kauppakeskuksissa. Ideaparkin digitaalinen ulkomainonta ei sisälly tarjoukseen.

Digitaalisten ulkonäyttöjen eli screenien ja infotaulujen verkostomme kattaa Seinäjoen väkirikkaimmat alueet sekä Kuortaneen urheiluopiston sisääntuloväylän. Vilkkaimmille liikenneväylille sijoiteltujen ulkonäyttöjen sekä kauppakeskuksista ja paikallisliikenteen busseista löytyvien infotaulujen avulla mainostat juuri siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Lataa mediakortti
Kysy tarjous

Digitaalinen ulkonäyttömainonta liikenneväylillä

Tarjoamme ohittamatonta mainostilaa Seinäjoen keskustan vilkkaimmille liikenneväylille. Digitaalisia ulkonäyttömainoskampanjoita voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan.

0
Screenimme tavoittavat Seinäjoella päivittäin 135 000 asiakaskontaktia ja yli 70 000 kulkuneuvoa.
0
Screenimme tavoittavat Kuortaneella päivittäin yli 5 000 asiakaskontaktia ja yli 3 000 kulkuneuvoa.
0
Screeneillämme mainoksesi toistuu yli 12 500 kertaa viikossa.

Citypiha: Citypihan screen sijaitsee kauppakeskus Citypihan kulmauksessa Seinäjoen juna-asemaan vastapäätä. Näin ollen alueella on paljon jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja vilkas autoliikenne. Citypihalla on myös ilta- ja yöelämää (American Diner, Viihdemaailma Ilona, Ale pub Wäinö).

Epstori: Kauppakeskus Epstorin näyttö sijaitsee keskeisellä paikalla Suomalaisen kirjakaupan ja Lähitapiolan liukuportaiden välissä, Hanna ja Kerttu -kahvilaa vastapäätä. Screenillä tavoitat Epstorilla shoppailevat, läpikulkijat ja kahvilan asiakkaat. Päivittäinen kävijämäärä on noin 3000–5000.

Forum: Forumin screen sijaitsee Koulukadulla Kauppakeskus Epstoria vastapäätä. Digitaalinen ulkonäyttö tavoittaa kauppakeskuksen asiakkaat ja uuden keskustorin jalankulkijat sekä pyöräilijät.

Huhtala: Huhtalan screen sijaitsee Kirkkokadun ja Jouppilantien risteyksessä Seinäjoki Areenan lähettyvillä. Alueella liikkuu paljon messu- ja kokousliikennettä. Tämän lisäksi alueella on paljon harrastepaikkoja, kuten Seinäjoen jäähallit, Wallsport Areena ja OmaSp Stadion. Risteysalueella on vilkas menoliikenne etelään päin sekä liikennevalot odotusajoilla. Alueella liikkuu paljon jalankulkijoita ja pyöräilijöitä.

Päivölä: Päivölän screen sijaitsee Kalevalantien varrella tavoittaen vilkkaan liikenteen Seinäjoen keskustaan ja keskustasta itään päin.

Kuortane: Kuortaneen screen sijaitsee I-Mediat-areenan julkisivussa Kuortaneen Urheiluopistolla. Näyttö tavoittaa tehokkaasti Kuortaneen Urheiluopistolla asioivat ja Lapuantien ajoneuvoliikenteen. Alueella liikkuu paljon lapsiperheitä, harraste- ja ammattiurheilijoita sekä kokous- ja hotelliasiakkaita.

Ravirata: Raviradan screen sijaitsee Seinäjoen Ravikeskuksen julkisivussa ja se tavoittaa kaupungin vilkkaimman liikenteen Pohjan valtatiellä.

Infotaulumainonta kauppakeskuksissa

Seinäjoen keskustan kauppakeskuksissa sijaitsevilla infotauluilla saavutat näkyvyyden Seinäjoen ytimestä.

0
Infotaulut tavoittavat yli 70 000 asiakaskontaktia viikoittain.
0
Infotaulut näyttävät mainoksesi yli 10 000 kertaa viikossa.
0
Kauppakeskuksissa on yhteensä 6 infotaulua ja 8 mainospintaa.

Infotaulujen sijainnit Seinäjoen kauppakeskuksissa

  • Torikeskus (2 infotaulua / 3 mainospintaa)
  • Epstori (2 infotaulua / 3 mainospintaa)
  • Megakeskus (2 infotaulua / 2 mainospintaa)

Yhteensä 6 infotaulua ja 8 mainospintaa

Digitaalinen ulkomainonta Ideaparkissa

Kahdella Ideaparkin julkisivussa olevalla 15-neliöisellä ulkoscreenillä tavoitat kantatie 67 ajoneuvoliikenteen. Kauppakeskuksen käytävien katoissa olevat 55-tuumaiset screenit puolestaan tavoittavat erinomaisesti kaikki Ideaparkin asiakkaat. Lisäksi kauppakeskuksen keskusareenalla on kaksi isoa päätyscreeniä (60-neliöinen ja 30-neliöinen). Huomioithan, että tapahtumien aikana päätyscreenit ovat tapahtumajärjestäjien käytössä.

0
Ideaparkin sisällä voit mainostaa yhtä aikaa jopa 78 näytöllä.
0
Kantatie 67:n puolella olevat ulkoscreenit tavoittavat päivittäin yli 16 000 ajoneuvoa.
0
Ideaparkin sisältä löytyy peräti 60 neliön jättinäyttö.

Infotaulumainonta Seinäjoen paikallisliikenteen busseissa

Komia Liikenteen bussinäytöillä saavutat näkyvyyden Seinäjoen keskustan paikallisliikenteessä. Vaakamuotoiset 32-tuumaiset bussinäytöt on sijoitettu bussin etu- ja keskiosaan, mistä ne näkyvät jokaiselle matkustajalle. Bussien infotauluilla tavoitat erityisesti työssä käyvät sekä opiskelevat 18–39 vuotiaat naiset.

0
Paikallisliikenteen infotaulut tavoittavat yli 10 000 kuluttajaa viikoittain.
0
Infotauluja löytyy yhteensä 12 paikallisliikenteen bussista.
0
Busseissa on yhteensä 24 infotaulua.

Mobiscreen – liikuteltava LED-näyttö

Mobiscreen tavoittaa tehokkaasti. 14 m² näyttö takaa asiakkaan jakamattoman huomion eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Liikuteltavissa oleva mobiscreen sopii hyvin esimerkiksi messuille, festivaaleille, urheilutapahtumiin sekä erilaiseen kampanjakäyttöön ostoskeskuksissa. Mobiscreen luo lisäarvoa tapahtumallesi!

Prima Power halusi juhlistaa joustavien valmistusjärjestelmien ja automaattisten varastoratkaisujen eli The SYSTEMin 30-vuotista taivalta mainosvideolla. Videota lähdettiin suunnittelemaan alkuvuodesta ja käsikirjoitus oli valmiina helmikuussa.... Lue lisää
I-Mediat
Mainonnan mittaamiseen ja optimointiin liittyvä keskustelu on kerännyt digitalisoitumisen myötä yhä kovempia kierroksia. Mitattavuuden merkityksen korostuessa moni markkinoija ja mainostaja on alkanut vaatia vastaavaa mitattavuutta myös lehtimainonnalta.... Lue lisää
I-Mediat
Lataa tuhansiin tutkittuihin mainoksiin perustuva opas sanomalehtimainonnan tekemisestä.... Lue lisää
I-Mediat

Mainonnan ratkaisut

Harvalla yrityksellä on nykypäivänä riittävästi aikaa tai osaamista hyödyntää tehokkaasti kaikkia tarjolla olevia mainoskanavia. Meiltä löytyy tähän haasteeseen vastaus – saat yhdeltä luukulta lähes kaikki mainonnan ratkaisut.

Palvelumme

Kokonaisvaltainen markkinoinnin, myynnin ja mainonnan palvelumallimme auttaa yritystäsi tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

I-Mediat yritysmyynti puh. 06 2477 205 myynti@i-mediat.fi