Varaa ilmainen markkinoinnin kartoitus

Varaa kalenterista sinulle sopiva aika ilmaiseen markkinoinnin kartoitukseen. Kartoituksen varaamalla saat:

1) Asiantuntijamme käymään läpi markkinoinnin tilanteenne kartoituspalaverissa (kesto n. 1 h, voidaan toteuttaa etänä).

2)  Asiantuntijoidemme laatiman raportin, jossa kerromme näkemyksemme markkinointinne nykytilasta ja konkreettisia toimenpide-ehdotuksia. Lisäksi saatte uusia ideoita ja inspiraatiota.

3) Kaiken osaamisemme käyttöönne yhdellä istumalla. Hyödynnämme raportin laatimisessa tarvittaessa koko konsernimme (I-Mediat, I-print, Liana, Myynninmaailma, somessa.com, MySome) asiantuntemusta.

Saat koko paketin nyt täysin maksutta!

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n ilmoitusasiakasrekisteriin.
Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

“Ilman I-Medioita emme olisi näyttäneet näin hyvältä.”

Salla Sarkkinen, Seinäjoen Ideapark

Meille markkinointi on elinehto. Se tavoittaa, innostaa, hämmästyttää, informoi ja kutsuu tutustumaan. Siksi me teemme markkinointia.

Mari Omars, myyntipäällikkö, Vaasan kaupunginteatteri
Mari Omars
Tomas Kurten

Markkinoinnilla on keskeinen rooli toiminnassamme. Se on mielikuvien luomista, tarinan kertomista ja myynnin ensiaskeleen ottamista. Siksi me teemme markkinointia.

Tomas Kurtén, toimitusjohtaja, Hockey-Team Vaasan Sport Oy

Suunnitelmallinen markkinointi on vauhdittanut vahvaa kasvuamme. Se tehostaa myyntityötä ja auttaa asiakkaitamme tutustumaan meihin. Siksi me teemme markkinointia.

Mika Haikola, aluejohtaja, Databros Services Oy
Mika Haikola
↑ Varaa aika kartoitukseen ↑

Näin me autamme markkinointianne kehittymään uudelle tasolle:

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Yrityksesi saa I-Medioilta kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyäksesi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin aivan yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle. Alueemme monipuolisin markkinoinnin palvelukokonaisuus tuottaa lisäarvoa markkinointisi arvoketjun jokaiseen vaiheeseen, suunnittelusta toteutukseen.

Kaiken toiminnamme ytimessä on aina asiakas – sopivaa ratkaisua miettiessämme lähdemme aina liikkeelle yrityksesi yksilöllisistä tarpeista. Meidän mielestämme tämä on edellytys toimivalle kumppanuussuhteelle. Ilmainen markkinointikartoitus on tämän ajatuksen ytimessä, sillä se antaa meille polttoainetta, jonka voimin autamme asiakkaitamme menestymään.

Tämäkin osui!

Suunnittelemme sinulle markkinoinnin ideat ja mietimme kokonaisvaltaiset markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat niin, että ne vastaavat tavoitteitasi ja saavat omat joukkosi innostumaan sekä kohderyhmäsi kiinnostumaan.

Otamme suunnittelutyössä mielellämme pelkkää markkinointia laajemman lähestymiskulman ja pohdimme kanssasi myös myyntiin liittyviä kysymyksiä. Autamme yritystäsi esimerkiksi myyntistrategian laatimisessa ja nykytilan auditoinnissa.

Suunnitteluosaamisestamme vastaa I-Medioiden markkinointi-, viestintä- ja myyntiosaajien monipäinen tiimi, jota vielä tukevat tytäryhtiöidemme Myynninmaailman, somessa.comin ja MySomen omiin aloihinsa erikoistuneet asiantuntijat. Parasta mahdollista asiantuntijuutta on nyt siis tarjolla!

Tehdäänpä yksi asia tässä kohtaa selväksi.

On totta, että meiltä löytyy reippaasti yli 100 vuotta historiaa printtilehtien parista. Se on ymmärrettävästi saattanut vaikuttaa siihen, miten meidät ja  palvelutarjontamme koetaan. Totuus kuitenkin on, että jos etsit markkinointikumppania, joka tietää miten hyödyntää uusimpia digi- ja someajan ratkaisuja, on I-Mediat tukevasti aallonharjalla.

I-Mediat tytäryhtiöineen (Myynninmaailma, Somessa.com ja MySome) näyttää sinulle, miten hakukone-, some-, vaikuttajamarkkinoinnista ja esimerkiksi markkinoinnin automaatiosta otetaan tehot irti.

No tämän varmaan arvasitkin, mediatilaahan – ja nimenomaan tavoittavaa sellaista – meiltä kyllä löytyy omastakin takaa!

I-Medioilta yrityksesi saa tarvittaessa yhdeltä luukulta kaikki tärkeimmät mediatilan ja mainostamisen ratkaisut. Omat luotetut printti- ja digikanavamme tavoittavat hyvin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen ihmiset, minkä lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan kaiken hyödyn irti mm. some- ja hakukonemainonnasta.

Kyllä kyllä, meiltä saat myös kaikki markkinoinnin ja mainonnan toteutukset.

Siis sen sijaan, että teetätät materiaalisi mainostoimistolla, voit jättää aivan kaiken meidän vastuullemme! Olipa tarve sitten yksittäisen mainoskampanjan suunnittelulle tai markkinoinnin strategiatason remontille, asiantuntijamme auttavat mielellään. Sisällöntuotantoa, valokuvausta, visuaalista suunnittelua, mainosvideoita… Ei ole niin pientä tai niin suurta asiaa, ettemmekö osaisi siinä sinua auttaa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi mainos- ja markkinointitoimistopalvelut.

Näin on, meihin voit luottaa myös paino- ja jakelupalveluissa.

Saat meiltä laadukkaat ja viimeistellyt painotuotteet tarvittaessa loppukohteeseen toimitettuna. Yrityksesi saa kauttamme myös taittotyöt ja suunnittelun, laajat jälkikäsittelymahdollisuudet, postituskampanjat sekä räätälöidyt suoramarkkinointitoteutukset. Paino- ja jakelupalvelut tuottaa I-print Oy.

Markkinointitalo lähellä sinua

I-Mediat on kaikkien pohjalaisten paikallisin markkinoinnin kumppani. Me tunnemme nämä seudut ja täällä asuvat ihmiset. Me myös tiedämme, miten sinä parhaiten tavoitat heidät.

Ilkka-Pohjalainen levikkialue
↑ Varaa aika kartoitukseen ↑