Markkinointitoimisto Myynninmaailma on ostanut enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimogulista

I-Medioiden tytäryhtiö, markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy, on ostanut 3.11.2020 enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä. Yrityskaupan myötä syntyy liikevaihdoltaan yksi alueensa suurimmista markkinointitoimistoista.

Yrityskaupan myötä I-Medioiden media- ja markkinointipalvelut liiketoimintakokonaisuus vahvistuu etenkin markkinointiosaamisen saralla: ”Myynninmaailman siirtyminen vuonna 2019 osaksi I-Medioita on kasvattanut yritysasiakkaille tarjottavien digimarkkinointipalveluidemme tarjontaa. Jo ensimmäinen yhteinen vuosi on osoittanut päätöksen olleen oikea. Sekä I-Medioiden että Myynninmaailman asiakkaat Pohjanmaalla ja valtakunnallisella tasolla ovat saaneet entistä laajempia ja parempia markkinoinnin palveluita oman liiketoimintansa tueksi. Digimoguli Oy:n ostaminen osaksi Myynninmaailma Oy:tä jatkaa tätä määrätietoista matkaa. Digimoguli Oy täydentää entisestään markkinointipalveluidemme asiantuntijuutta ja vahvistaa valtakunnallista toimintaamme. Tästä on hyötyä myös pohjalaisille yrityksille”, kertoo media- ja markkinointipalveluiden liiketoimintajohtaja Jarno Puutio.

”Myynninmaailman kuluvalla strategiakaudella pääpaino on kasvussa, ja yrityskauppa on keskeinen osa strategian toteuttamista. Yrityskaupan myötä vahvistamme asiantuntijaosaamistamme muun muassa verkkosivujen suunnittelun sekä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin osalta. Palvelemme asiakkaita jo nyt koko Suomen alueella, mutta tulevaisuudessa tavoitteenamme on entistä vahvempi asema valtakunnallisena toimistona”, kertoo Myynninmaailman toimitusjohtaja ja osakas Ville Orrenmaa.

”Myynninmaailman tuella voimme kasvattaa ja syventää tarjontaamme. Asiakkaillemme avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen”, kommentoi Digimogulin toimitusjohtaja ja perustaja Arto Remes.

Samankaltaiset strategiat ja kasvuhalukkuus yhdistivät

Myynninmaailman ja Digimogulin osaamisalueet ja tulevaisuuden tavoitteet täydentävät toisiaan erinomaisesti. Digimogulissa Myynninmaailmaa kiinnostivat erityisesti liiketoiminnan yhtenäisyys, kasvutavoitteet, sekä näytöt tavoitteellisen ja mitattavan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.

Myynninmaailma on kasvanut viime vuosina nopeasti. Tulevien vuosien tavoitteena on entistä voimakkaampi kasvu vahvemman palvelukattauksen ja monipuolisen osaajataustan myötä.

”Emme missään nimessä halua hiljentää tahtia. Avainsanoina yhteisessä tarinassamme Digimogulin kanssa on nimenomaan kasvu ja laajentuminen, ja se tehdään osaavien asiantuntijoidemme kautta. Esimerkiksi meillä Myynninmaailmalla on tälläkin hetkellä useampi avoin työpaikka auki, ja rekrytoimme aktiivisesti kaikilla paikkakunnilla”, sanoo Orrenmaa.

Myynninmaailma on I-Medioiden tytäryhtiönä osa Ilkka-Yhtymä konsernia, johon myös Digimoguli yrityskaupan myötä jatkossa kuuluu. Digimogulin ja Myynninmaailman toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen ennallaan. Yrityskauppa ei vaikuta yritysten asiakassuhteisiin tai yhteistyökumppanuuksiin.

Lisätietoja:

Jarno Puutio
liiketoimintajohtaja, I-Mediat Oy
p. 040 557 7336
jarno.puutio@i-mediat.fi
Mikko Isoniemi
hallituksen puheenjohtaja, osakas, Myynninmaailma Oy
p. 040 746 5188
Arto Remes
toimitusjohtaja, perustaja, Digimoguli Oy
p. 040 558 0325

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Yritys työllistää vakituisesti 27 myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio sekä luovat ratkaisut. Vuonna 2019 Myynninmaailman liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa. Myynninmaailma on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö ja osa pörssinoteerattua Ilkka-Yhtymää.

Digimoguli Oy on vuonna 2015 perustettu valtakunnallisesti palveleva digitoimisto. Yritys työllistää seitsemän myynnin, markkinoinnin ja web-teknologioiden asiantuntijaa Oulussa. Palvelukärkinä toimivat laadukkaiden verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus, digitaalinen myynti ja markkinointi sekä videotuotannot. Vuonna 2019 Digimogulin liikevaihto oli 450 000 euroa.

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 440 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.