Digitaalisuuteen panostava I-Mediat lähtee mukaan kehittämään ja kasvattamaan vaikuttajamarkkinoinnin liiketoimintaa.

I-Mediat Oy hankki 19. helmikuuta tehdyllä kaupalla osake-enemmistön kasvuvaiheessa olevasta vaikuttajamediatoimisto somessa.com Oy Ab:stä. Valtakunnallisesti toimiva somessa.com täydentää digitaalisten palveluiden kattausta.

Somessa.comilla on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista vaikuttajaverkostoista, jonka listoilla on tuhansia suomen- ja ruotsinkielisiä somevaikuttajia. Vaikuttajaverkostot tavoittavat miljoonia seuraajia blogien lisäksi lukuisissa somekanavissa, kuten Instagramissa, TikTokissa, Youtubessa jne. Vaikuttajaverkostojen laajuuden kautta yritykset tavoittavat juuri oikean kohderyhmän paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Vaikuttajamarkkinoinnin palvelut heti kaikkien I-Medioiden asiakkaiden käytössä

Vaikuttajamarkkinoinnin palveluita tarjotaan valtakunnallisesti kaikenkokoisille yrityksille ja vaikuttajille. Somessa.comin digitaalisen alustan avulla vaikuttajien ja yritysten kaupallinen yhteistyö voidaan toteuttaa joustavasti erilaisina kokonaisuuksina ja kampanjoina.

I-Medioiden paikallinen tavoittavuus vahvistuu somessa.comin myötä entisestään ja sosiaalisen median kautta tavoitetaan nyt lisäksi valtakunnallisesti laajat kohderyhmät. Vaikuttajamarkkinointi kiinnostaa, mutta yrityksiä on haastanut se, ettei tiedetä, mistä aloittaa ja miten lähteä mukaan.

– Somessa.comin kampanjamanagerien avulla yhdistämme paikallisesti ja valtakunnallisesti oikeat vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Jos et yrityksenä ole näkyvissä niissä kanavissa, missä oman kohdemarkkinasi kuluttajat ovat, et ole olemassa, tähdentää somessa.comin toimitusjohtaja ja perustaja Johanna Tidström.

– Vaikuttajamarkkinoinnin avulla tavoitetaan todella laaja kohderyhmä. Tänä päivänä sosiaalista mediaa käyttävät lähes kaikki ikäryhmät. Ja jos ei käytä somea, vähintään Google on tuttu väline ostopäätöksiä tehdessä, sanoo markkinointi- ja myyntijohtaja, toinen somessa.comin perustaja Emma Ruotsala.