I-Mediat Oy ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin I-Medioiden mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

”Vaasan Sport on loistava kumppani I-Medioille. Yhteistyön avulla vahvistamme tunnettuuttamme ja asemaamme erityisesti Vaasan seudulla. Tässä hienolla tavalla kaksi paikallista merkittävää tekijää puhaltavat yhteen hiileen ja hyödyntävät toistensa osaamista”, iloitsee I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta.

”Yhteistyömme on aito win-win-tilanne. Vaasan Sportille on tärkeää kehittää koko vanhan Vaasan läänin laajuista verkostoa ja tässä I-Mediat sekä maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen ovat äärimmäisen tärkeitä kumppaneita”, kommentoi Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

I-Medioiden ja Vaasan Sportin yhteistyösopimus kattaa VIP-ravintolamaailman osalta optioineen seuraavat viisi vuotta. Lisäksi Sport keskittää jatkossa markkinoinnin ja mainonnan hankintojaan I-Medioille.

 

_L7A0561

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén ja I-Mediat Oy:n liiketoimintajohtaja Jarno Puutio iloitsevat uudesta yhteistyösopimuksesta.

 

I-Mediat Lounge on Vaasan yrityselämän uusi kohtaamispaikka

Kun kiekko tippuu ensi kerran jäähän lokakuussa avattavan Vaasan Sähkö Areenan uumenissa, on varmaa, että niin I-Mediat kuin Ilkka-Pohjalainenkin ovat ottelutapahtumassa näkyvästi läsnä. Areenan kolmannen kerroksen I-Mediat Lounge -nimeä kantava 400-paikkainen VIP-ravintolamaailma on jatkossa Pohjanmaan yrityspäättäjien verkostoitumisen keskipiste.

”Areenan koko kolmas kerros on I-Mediat Loungea. Sieltä on toiselta pitkältä sivulta ja osittain myös kahdesta kulmauksesta suora näkymä kentälle. Vastaavaa ravintolamaailmaa ei ole missään muussa jäähallissa Suomessa. I-Mediat Lounge tulee olemaan Vaasan ylivoimaisesti mielenkiintoisin yrityselämän kohtaamispaikka”, Kurtén lupaa.

I-Mediat Loungen näyttävissä ja toimivissa puitteissa on helppo yhdistää jääkiekko-ottelusta nauttiminen, uusien kontaktien luominen sekä ruokailu ja illanvietto.

”I-Mediat Lounge antaa meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luoda verkostoja, tavoittaa sidosryhmiämme sekä tietenkin nauttia Sportin peleistä”, Ranta toteaa.

I-Mediat Lounge

  • VIP-ravintolamaailma ja yrityspäättäjien kohtaamispaikka Sportin peleissä
  • Moderni sisustus ja upeat tilat 400:lle hengelle
  • Avautuu areenalle päin – 100 metriä avattavaa lasiseinää
  • Oma VIP-sisäänkäynti
  • Suora kulku I-Mediat Loungesta klubipaikoille uuteen VIP-katsomoon
  • Hyödynnettävissä myös muissa Vaasan Sähkö Areenan tapahtumissa
Lisätietoja:
 
Myyntijohtaja Timo Ranta, I-Mediat Oy, puh. 050 316 1910
Toimitusjohtaja Tomas Kurtén, Hockey-Team Vaasan Sport Oy, puh. 0400 827 947