Mediakortit

Tältä sivulta löydät kootusti kaikkien medioidemme hinnastot ja mediakortit. Löydät ilmoittamiseen liittyvät ohjeet ja ehdot Aineisto-ohjeet-sivulta.

Jos kaipaat lisätietoa, voit myös ottaa meihin yhteyttä.

2022

Lehtiemme mediakorteista löydät sekä printti- että verkkomainonnan hinnat ja mediatiedot.

Pointti on I-Medioiden julkaisema kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Voit tutustua Pointin mainostusmahdollisuuksiin tarkemmin täällä.

Pointti.fi

Lounaspaikka kokoaa alueen lounastarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Julkaisemme kerran viikossa lehdessä ilmoituksen, josta asiakkaat näkevät, mitkä lounasravintolat ovat mukana palvelussa.

Verkossa ravintoloitsijat päivittävät itse tarjontansa helposti ja nopeasti omilla tunnuksillaan. Lounaspaikan ilmoitukset ovat näkyvissä myös Tässä.fi-palvelussa.

Tutustu palveluun osoitteessa lounaspaikka.ilkkapohjalainen.fi.

Tässä.fi:n avulla asiakkaat löytävät luoksesi nopeasti, ja yrityksesi voi ilmoitella ajankohtaisista asioista, palveluista ja tarjouksista reaaliajassa. Puhelimen paikkatietoa käyttävä Tässä.fi tavoittaa yrityksesi lähellä liikkuvat ja sinne matkalla olevat käyttäjät.

Tutustu palveluun osoitteessa Tässä.fi.
Lataa mobiilisovellus osoitteesta Tässä.fi/lataa.

Yritys pääsee mukaan Tässä.fi:n eritasoisilla näkyvyyksillä:

Peruspaketti 19 €/kk
Aktiivipaketti 29 €/kk
Aktiivipluspaketti 49 €/kk
Premiumpaketti 125 €/kk

Kaikki lehdessä ilmoitetut avoimet työpaikka- ja koulutusilmoitukset julkaistaan myös Rekrytointi.com-palvelussa. Rekrytointi.com -verkkonäkyvyys sisältyy lehdessä julkaistun ilmoituksen hintaan. (Koskee kaikkia yli 100pmm:n ilmoituksia).

Rekrytointi.comin mediakortti vuodelle 2020 (PDF)