Meille markkinointi on elinehto. Se tavoittaa, innostaa, hämmästyttää, informoi ja kutsuu tutustumaan. Siksi me teemme markkinointia.

Mari Omars, myyntipäällikkö, Vaasan kaupunginteatteri
Mari Omars
Tomas Kurten

Markkinoinnilla on keskeinen rooli toiminnassamme. Se on mielikuvien luomista, tarinan kertomista ja myynnin ensiaskeleen ottamista. Siksi me teemme markkinointia.

Tomas Kurtén, toimitusjohtaja, Hockey-Team Vaasan Sport Oy

Miksi te teette markkinointia?

Mikä rooli markkinoinnilla on teidän organisaatiossanne? Onko se liiketoiminnan kasvun ajuri? Vai onko se välttämätön paha, jota tehdään, koska muutkin tekevät? Onko markkinoinnilla oma istumapaikka kulmahuoneessanne, vai pitääkö sitä etsiä toimiston perimmäisestä nurkasta?

Kerro meille, miksi te teette markkinointia, ja me näytämme, miten otatte markkinointiharppauksen.

Varaa markkinoinnin porrastreeni

Varaa oheisesta kalenterista sinulle sopiva aika ilmaiseen markkinoinnin porrastreeniin eli etänä toteutettavaan vapaamuotoiseen markkinoinnin sparraustuokioon.

Ilmaisen porrastreenin varaamalla saat:

1) Asiantuntijamme käymään kanssasi läpi markkinoinnin tilanteesi kartoituspalaverissa (kesto n. 30 min).
2) Kartoituspalaverin perusteella tehdyn raportin, jossa esittelemme analyysimme markkinointisi nykytilasta ja kerromme, miten ja mihin suuntaan asiantuntijoidemme mukaan markkinointiasi kannattaisi kehittää. Analyysi esitellään erikseen sovittavana ajankohtana.

Saat koko paketin nyt täysin maksutta!

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n ilmoitusasiakasrekisteriin.
Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

“Ilman I-Medioita emme olisi näyttäneet näin hyvältä.”

Salla Sarkkinen, Seinäjoen Ideapark

Näin me autamme markkinointianne harppaamaan uudelle tasolle:

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Yrityksesi saa I-Medioilta kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyäksesi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin yksittäistä markkinointitoimenpidettä tai mediatilaa tarvitsevalle. Alueemme kattavin markkinoinnin palvelukokonaisuus tuottaa lisäarvoa markkinointisi arvoketjun jokaiseen vaiheeseen, suunnittelusta toteutukseen.

Kaiken toiminnamme ytimessä on aina asiakas – sopivaa ratkaisua miettiessämme lähdemme aina liikkeelle yrityksesi yksilöllisistä tarpeista. Meidän mielestämme tämä on edellytys toimivalle kumppanuussuhteelle.

Mikä sattuma, tämäkin osui!

Suunnittelemme sinulle markkinoinnin ideat ja mietimme kokonaisvaltaiset markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat niin, että ne vastaavat tavoitteitasi ja saavat omat joukkosi innostumaan sekä kohderyhmäsi kiinnostumaan.

Otamme suunnittelutyössä mielellämme pelkkää markkinointia laajemman lähestymiskulman ja pohdimme kanssasi myös myyntiin liittyviä kysymyksiä. Autamme yritystäsi esimerkiksi myyntistrategian laatimisessa ja nykytilan auditoinnissa.

Suunnitteluosaamisestamme vastaa I-Medioiden markkinointi-, viestintä- ja myyntiosaajien monipäinen tiimi, jota vielä tukevat tytäryhtiöidemme Myynninmaailman ja somessa.comin omiin aloihinsa erikoistuneet asiantuntijat. Parasta mahdollista asiantuntijuutta siis tarjolla!

Tehdäänpä yksi asia tässä kohtaa selväksi.

On totta, että meiltä löytyy reippaasti yli 100 vuotta historiaa printtilehtien parista. Se on ymmärrettävästi saattanut vaikuttaa siihen, miten meidät ja  palvelutarjontamme koetaan. Totuus kuitenkin on, että jos etsit markkinointikumppania, joka tietää miten hyödyntää uusimpia digi- ja someajan ratkaisuja, on I-Mediat tukevasti aallonharjalla.

I-Mediat tytäryhtiöineen (Myynninmaailma, Somessa.com) näyttää sinulle, miten hakukone-, some-, vaikuttajamarkkinoinnista ja esimerkiksi markkinoinnin automaatiosta otetaan tehot irti.

No tämän varmaan arvasitkin, mediatilaahan – ja nimenomaan tavoittavaa sellaista – meiltä kyllä löytyy!

I-Medioilta yrityksesi saa tarvittaessa yhdeltä luukulta kaikki tärkeimmät mediatilan ja mainostamisen ratkaisut. Omat luotetut printti- ja digikanavamme tavoittavat hyvin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen ihmiset, minkä lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan kaiken hyödyn irti mm. some- ja hakukonemainonnasta.

Kyllä kyllä, meiltä saat myös kaikki markkinoinnin ja mainonnan toteutukset.

Siis sen sijaan, että teetätät materiaalisi mainostoimistolla, voit jättää aivan kaiken meidän vastuullemme! Olipa tarve sitten yksittäisen mainoskampanjan suunnittelulle tai markkinoinnin strategiatason remontille, asiantuntijamme auttavat mielellään. Sisällöntuotantoa, valokuvausta, visuaalista suunnittelua, mainosvideoita… Ei ole niin pientä tai niin suurta asiaa, ettemmekö osaisi siinä sinua auttaa.

Näin on, meihin voit luottaa myös paino- ja jakelupalveluissa.

Paino- ja jakelupalvelut muodostuvat erikois-, arkki- ja sanomalehtipainosta sekä digitaalisista palveluista. Yrityksesi saa kauttamme myös taittotyöt ja suunnittelun, laajat jälkikäsittelymahdollisuudet, postituskampanjat sekä räätälöidyt suoramarkkinointitoteutukset. Paino- ja jakelupalvelut tuottaa I-print Oy.

Markkinointitalo lähellä sinua

I-Mediat on kaikkien pohjalaisten paikallisin markkinoinnin kumppani. Me tunnemme nämä seudut ja täällä asuvat ihmiset. Me myös tiedämme, miten sinä parhaiten tavoitat heidät.

Ilkka-Pohjalainen levikkialue
↑ Varaa aika porrastreeniin ↑